Årsberetning for kalenderåret 2017 i CØ-05 Håndbold 

Årsberetning 2017
 
Juletræssalget gav et overskud på 40.000. Der blev igen i år samlet juletræer ind af u14 drenge og pigerne som gav et flot overskud som de kunne bruge til påskestævnet.
I marts havde vi håndboldgalla med 13 hjemmekampe i begge haller. Enrigtig god dag.
Den 1. april afholdt vi klubmøde, hvor ca. 100 deltog. Vi startede med morgenkaffe sponseret af IFCentrum. Herefter blev deltagerne delt i 4 hold som så roterede rundt til de 4 stationer. Børnene blev sendt i hallen, hvor nogle u14/16 drenge stod for spille totalhåndbold Det var en rigtig god dag, hvor ca. 50 meldte sig til at hjælpe med forskellig opgaver i CØ-05
Vi deltog igen i år i påskestævne i Herning. Der blev spillet nogle rigtig godt og tætte kampe og vores u12 piger kom i B finalen, hvor de desværre tabte.
I april sluttede vi sæsonen af med at invitere trænerne til evaluering, spisning og en slutspilskamp i Skjern mod GOG, som Skjern vandt med 1 mål efter en super underholdende kamp.

Håndboldudvalget består af Anette Jensen, Simon Debel, Winnie Hansen, Dennis Møberg, Malene Jørensen, Dorthe Nielsen, Heidi Nielsen, Torben Pedersen, Margit Madsen og Peter Vestergaard.

På vegne af håndboldudvalget

CØ-05 Håndbold