« Tilbage

U14 piger vinder Påskestævne

Ølgod: Ida, Madicken, Julie D. og Laura. Christina mangler på billedet.

Tistrup: Ditte, Camilla, Nicoline, Thea, Isabell, Hanne og Julie F.

U14 pigerne fra Tistrup-Hodde/CØ-05 var til Påskestævne i Herning sammen med 6 hold fra CØ-05 i årgangene U10, U12 og U14 drenge og piger. Stævnet foregik fra torsdag til lørdag og alle hold overnattede på Lundgårdskolen. Der var masser af hygge, socialt samvær og gang i musikken samt opbakning på sidelinien, når de øvrige hold spillede.

U14 pigerne vandt deres 3 puljekampe og kom derfor i én af de 2 slutspilspuljer, hvor man blev parret med Kølstrup-Rynkeby og Herning.  Fredag eftermiddag spillede man den første kamp mod Kølstrup-Rynkeby som endte 11-11. Det blev en spændende og dramatisk kamp, idet pigerne af 2 omgange førte med 3 mål, som begge blev sat over styr. To 2 minutters udvisninger efter hinanden i slutfasen blev dyre, idet Kølstrup-Rynkeby gik fra 8-11 til 11-11. Da Kølstrup-Rynkeby vandt med 11-9 over Herning, skulle vores kamp blot vindes med 3 mål. Kampen mod Herning startede uskøn og med mange elendige afslutninger, men efter en halvleg, hvor der stod 6-5, så pigerne sig ikke tilbage. Ditte fik lukket af i målet, flotte frispilninger til vores streg og gode mål fra bagspillerne gjorde, at pigerne vandt 13-5.

Finalen stod nu mellem Ribe HK og Tistrup-Hodde/CØ-05. Ribe var vi i pulje med og vandt 11-9, men havde store problemer med at styre deres playmaker og venstre back. Så planen var at få styr på deres bagkæde. Vores forsvar stod en brandkamp og Ida fik lukket helt ned for deres back og der skal lyde en stor ros til pigerne for at bevare roen og spille flot håndbold, selv om de blev presset under hele kampen. Gode kontramål, flotte mål fra stregen og Theas super underhånd gjorde udfaldet så kampen blev vundet med 11-8.

Vi takker de øvrige spillere, trænere og ledere for et rigtig hyggeligt stævne og tak til de forældre der bakkede pigerne op over de 3 dage.