« Tilbage

U14 pigerne blev kredsmester i håndbold

U14 pigerne fra Tistrup-Hodde/CØ-05 blev fortjente kredsmester i A-rækken i Lerpøthallen i Varde lørdag den 6. april . De vandt 22-20 over Varde HK.

Inden jul blev det til en 4. plads i A-rækken, hvor de fleste kampe var meget tætte og holdet tabte da også kun med 2 mål til Team Esbjerg, der inden jul rykkede op i 2. division. Efter ombrydningen har holdet ikke tabt en eneste kamp i turneringen på trods af sygdom og skader undervejs. Der er en god bredde på holdet, da spillerne kan spille flere pladser og dermed ikke har været så sårbare, når der har været afbud. Holdet har igennem hele sæsonen svinget meget. Til tider har de spillet det bedste håndbold og andre gange har det været viljen og sammenholdet, der har båret holdet frem til sejr.

En af de bedste kampe blev leveret i semifinalen i Jysk Pokalturnering, hvor holdet tabte med 1 mål til pigerne fra Holsted. Pigerne havde bare fortjent at vinde denne kamp, da holdet leverede på et rigtig højt niveau, men marginalerne var bare ikke med os.

Ved finalen i Varde kom pigerne flyvende fra start. Undervejs førte de flere gange med 5 mål og 14-11 ved pausen. Kampens store oplevelse var Camilla Thorhauge med mange flotte mål, men alle leverede en flot indsats og trådte i karakter, da der var brug for det. Alle fik scoret med undtagelse af en spiller, så det fortæller også noget om bredden på holdet.

Som afslutning ser holdet frem til påskestævnet i Herning.

Ølgod: Ida Graversen, Madicken Eskildsen og Julie Debel.

Tistrup: Ditte Blåholm, Camilla Thorhauge, Nicoline Frøjk, Thea Bergstedt, Isabell Jørgensen, Matilde Høy og Julie Frøjk.