Velkommen til sæson 2020/2021

VIGTIG LÆSNING OM COVID 19 RETNINGSLINJER

Covid retningslinjer tilskurer klik her

Covid retningslinjer udehold klik her

 

CØ-05 blev stiftet i 2005, hvor der blev lavet en samarbejdsaftale om holdfællesskab imellem IF Centrum og Ølgod IF.

Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at spille håndbold, og at der skal være plads til alle. 

Trænere: 

Vi har nogle dygtige, frivillige trænere, som går meget op i, at det skal være attraktivt for alle at spille håndbold.

Vi lægger stor vægt på, at der er et ordentligt sprog blandt spillerne, og det er vigtigt, at forældre bakker op om dette.

Hvis dit barn mistrives, er det ligeledes vigtigt at tage kontakt til træneren eller én fra udvalget, så vi i fællesskab kan løse problematikken. 

Forventninger og opbakning 

Trænerne og udvalget har en forventning om, at du som forælder deltager aktivt i dit barns sport ved fx at bakke op til kampe i hallen.

Desuden har vi som klub et stort ønske om, at alle giver en hjælpende hånd, da klubbens eksistens er afhængig af frivilligt arbejde. Derfor bliver der på hvert hold valgt forældrerepræsentanter. 

At være forældrerepræsentant indebærer, at du er tilknyttet det hold, dit barn spiller på og er udvalgets bindeled til holdet. Vi har en række opgaver, som skal løses ifm. håndboldsæsonen, som vil blive fordelt på alle forældre-repræsentanter. Disse opgaver kan bestå af noget praktisk arbejde, som fx hjælp til festuge, juletræssalg eller dommerbord. Det kan også være at finde andre forældre, som kan give en hjælpende hånd ved forskellige lejligheder. 

Kontingent og tilmelding senest d. 23/9-19 (20/10-19 for U7/U9) 

Online-tilmelding på www.olgod-if.dk – vælg betaling – vælg hold.

Medlem sidste år skal benytte: Allerede medlem 

Husk: det skal være barnets personlige oplysninger og forældres mailadresse, som skal oplyses. Kontingentsatser står under info for holdene. 

Det er meget vigtigt, at fristen for betaling bliver overholdt, da vi skal bruge oplysningerne fra online-tilmelding til elektronisk holdkort til turnerings-start. Er der ikke betalt til tiden, kan man ikke være med til kamp og træning.        

Skjern Håndbold

Vi er samarbejdsklub med Skjern Håndbold, og i den forbindelse tilbydes alle spillere at købe et årskort til Skjerns hjemmekampe (ståplads). Årskortet koster kr. 100,- både for voksne og børn og bestilles hos træneren. 

Træning, kamp og stævner 

Når børnene er til stævne/kamp, er det vigtigt, at de har spist hjemmefra, da der i nogle haller ikke er mulighed for at købe mad. På de fleste hold laver trænerne frugtordninger, hvor forældrene skiftes til at medbringe frugt til hele holdet. 

Vi opfordrer også til, at børnene går i bad efter kamp og træning. Det sociale samvær er vigtig for fællesskabet på holdet, og en stor del skabes på den tid spillerne har til at tale sammen i omklædningsrummet.  Når børnene lærer at gå i bad, mens de spiller i de små årgange, bliver det en selvfølge, når de bliver ældre. Hertil kommer hensynet til andre personer i bilerne, når der spilles på udebane. 

Af hensyn til børnenes sikkerhed, forventer vi, at du tænker over, at du har andres børn med i bilen, når du som forælder kører til kampe på udebane. 

Trøjevask går på omgang mellem spillerne. Vaskeanvisning findes sammen med trøjerne. Ved hjemmebanekampe går pasning af dommerbordet også på skift. Der vil være én fra udvalget i hallen, som kan hjælpe, hvis der er spørgsmål. 

Klubtøj 

Vi har indgået en aftale med Sportigan, som indebærer at man kan købe CØ-05’s klubdragt, bold mv. til fordelagtige priser. Dette bestilles og betales direkte ved Sportigan. Trænerne har en komplet liste over udvalget af tøj mv.